Eén adres voor jouw visuele reclame

Sommige klanten vragen ons om hun reclamedrukwerk te verzorgen. Andere bedrijven zoeken een aanhanger waarin ze tijdelijk een spandoek kunnen ophangen. Dat kan allemaal: wij vinden de visuele reclame die past bij jouw klanten en binnen je budget.

Wij denken met jou mee

Als een klant bij ons aanklopt, dan voeren we de vraag niet zomaar uit. We denken mee na en stellen jou daarbij enkele vragen: wat wil je ermee bereiken en welke mensen wil je aanspreken? Met die info kunnen we jou adviseren en een beter idee geven van de producten die jou het best zullen helpen om je doel te bereiken.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Wil je jouw bezoeker op een professionele manier ontvangen? Dan telt het hele plaatje. Yellow Mouse bespreekt graag met jou alle mogelijkheden om het totaalplaatje te laten kloppen.

Onze meest populaire producten zijn autobelettering, gevelletters, raambestickering, raamfolie, lichtreclame, een lichtzuil en banner of spandoek. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring met volgende producten:

Reclamedrukwerk

Op zoek naar een verzorgde folder om de opening van je nieuwe zaak of een opendeurdag feestelijk aan te kondigen? Wil je een professionele brochure om jouw producten of je bedrijf voor te stellen aan potentiële klanten? Dan ben je bij Yellow Mouse aan het juiste adres.

We ontwerpen creatief drukwerk dat jouw boodschap optimaal overbrengt en het gewenste doel bereikt. We zorgen voor topkwaliteit en snelle levering.

Reclamepaneel

Zoek je een reclamepaneel als uithangbord voor je bedrijf? Yellow Mouse ontwerpt jouw paneel in de gewenste afmetingen en het materiaal dat best past bij jouw gevel en je smaak. Naast standaardpanelen maken we ook strakke reclamepanelen met reliëfletters in geborsteld aluminium. We volgen de productie nauwgezet op en zorgen voor een nauwkeurige plaatsing.

Aanhangwagen voor spandoeken

Een evenement of actie van je bedrijf tijdelijk in de kijker zetten? Met onze aanhangwagen kan je reclameboodschap overal verspreiden. Yellow Mouse verkoopt en verhuurt trailers voor enkele dagen of voor een langere periode.

Een aanhangwagen kan vrijstaand geplaatst worden op privéterrein of beperkt op de openbare weg. Natuurlijk kunnen we ook de spandoek voor jou maken.

Uitstekende service, inclusief

Uitstekende kwaliteit

Creatief ontwerp

Montage door vakman

Snelle levertermijn

Perfecte afwerking

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse