RECLAME VOOR IMMOKANTOREN

Wil je je vastgoed laten stralen? Dat lukt zeker met onze creatief ontworpen en kwaliteitsvolle immoborden, paalborden, stickers, flyers en verlichte etalageborden. Met onze totaalaanpak zorgen we ervoor dat jouw vastgoed meteen in het oog springt.

V-bord voor vastgoed

Een immobord, V-bord of makelaarsbord zijn een  opvallende manier om jouw vastgoed aan te prijzen. Wij leveren stevige borden met voorgevormde rillijnen. Zo zullen de borden vanzelf in de juiste vorm plooien. Met de voorgemonteerde dubbelzijdige tape wordt het bevestigen kinderspel. Het resultaat ziet er onberispelijk uit.

Paal- of tuinborden

We ontwerpen voor jou een paalbord of tuinbord in elke gewenste afmeting dat je kan gebruiken voor vastgoed met een voortuin.

Totaalpakket

Yellow Mouse kan voor jou ook stickers ontwerpen met een tekst naar keuze (verkocht, verhuurd, nieuwe prijs, nieuwe panden gezocht…). Daarnaast zorgen we ook voor flyers voor huis-aan-huisbedeling en verlichte etalageborden die je aan de vitrine voor je kantoor kan ophangen.

Extra opties:

  • Verlichting voor een V-bord. Dankzij de lamp met zuignap zal jouw vastgoed zowel overdag als ‘s avonds de aandacht trekken.
  • Uitgesneden immoborden. Wil je graag iets speciaals waardoor de panden in jouw portefeuille extra in het oog springen? Dan kunnen we de V-borden uitsnijden, bijvoorbeeld in de vorm van je logo.

Kortom, bij ons kan je terecht voor een innovatieve en kwalitatieve reclame die jouw vastgoed laat stralen. Omdat we kiezen voor maatwerk en flexibel ingaan op jouw wensen, kunnen we een totaalpakket aanbieden voor jouw immokantoor.

Als je dat wil, zorgen onze ervaren vakmannen voor een piekfijne montage volgens uurloon. Je betaalt daarbij enkel de gepresteerde uren.

Uitstekende service, inclusief

Uitstekende kwaliteit

Creatief ontwerp

Montage door vakman

Snelle levertermijn

Perfecte afwerking

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse