Onze aanpak

Slimme reclame waarmee
jouw bedrijf opvalt

Je hoeft niet groot te zijn om het verschil te maken voor je klanten.
Je moet ook geen fortuinen uitgeven om de aandacht te trekken
van nieuwe klanten. Dat zijn onze uitgangspunten.
Yellow Mouse helpt jouw bedrijf om slimme reclame te maken
waardoor je nieuwe klanten overtuigt. Onze slogan?
In business it’s good not to be a grey mouse, be a yellow mouse.

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend
kennismakingsgesprek

Voor een kennismakingsgesprek komen wij vrijblijvend bij jou langs. Op die manier krijgen we een goed beeld van jouw zaak en de omgeving. Dat is belangrijk om te bepalen welk type reclame het meest geschikt is om jouw zaak in de schijnwerpers te zetten.
Tijdens dat gesprek vertel jij ons over je zaak, je klanten en het soort reclame dat je in gedachten hebt. Samen bekijken we de mogelijkheden die passen in jouw stijl en budget.
We hebben altijd staaltjes bij de hand zodat je de kwaliteit van onze producten kan beoordelen.
Graag een offerte? Dan meten we alles op zodat we een correcte totaalprijs kunnen uitrekenen.

2. Creatief ontwerp
en een duidelijke offerte

Na ons gesprek tekenen we alles uit. We ontwerpen de visuele reclame op maat van jouw zaak en bezorgen je een voorstel dat meteen duidelijk maakt hoe jouw auto, etalage of voorgevel eruit zal zien. Zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat.
Je ontvangt daarbij een volledige offerte met een totaalprijs voor het project. Opmaak, ontwerp en realisatie zijn inbegrepen.

3. Jij beslist

Wens je een aanpassing van het ontwerp? Daar maken we geen punt van. Met plezier maken we een tweede ontwerp. Daarna is de beslissing aan jou.
Plaats jij de bestelling, dan werken we alles voor je uit en zetten ons team aan het werk. Tijdens de productie zorgen we voor een goede opvolging zodat de afgesproken timing gehaald wordt.

4. Montage door
ervaren vakmannen

Voor de belettering van je wagen, etalage of ramen krijg je een totaalprijs inclusief plaatsing. De montage van gevelreclame is vakwerk en de kostprijs is afhankelijk van jouw gevel en het gebruikte materiaal. Daarom hanteren we voor de plaatsing geen vaste totaalprijs, maar werken we volgens uurloon. Zo betaal je enkel de gemaakte kosten.
Onze kwaliteitsproducten komen het best tot hun recht als ze correct geplaatst worden. Daarom verzorgen we zelf de plaatsing door ervaren vakmannen die onze producten van binnen en van buiten kennen.

5. Service is
altijd inbegrepen

We zijn flexibel en passen ons aan aan jouw wensen. We zorgen voor een snelle levering of plaatsing en doen er alles aan om de gewenste reclame op tijd bij jou te krijgen. Daarbij respecteren we uiteraard de afgesproken deadline.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse