Combineer lichtinval en privacy met zandstraalfolie

Grote ramen zorgen voor veel lichtinval, maar ook voor inkijk. Met raamfolie of zandstraalfolie kies je voor privacy, terwijl er voldoende natuurlijk licht binnenvalt. Een mooi ontwerp creëert bovendien een moderne, stijlvolle sfeer in je zaak. Ideaal voor een kantoor, bureau, wachtzaal, afsprakenruimte of vergaderzaal.

Voldoende privacy en veel natuurlijk licht

Moderne bedrijven maken steeds vaker gebruik van een glazen scheidingswand. Daardoor geniet je van veel natuurlijk licht en een aangenaam ruimtegevoel. Met raamfolie creëer je een lichtdoorlatende scheidingswand waarmee je inkijk vermindert en meer privacy creëert.

Voordelen van zandstraalfolie

  • Met raamfolie kan je makkelijk en snel de inkijk wegwerken van elke raampartij.
  • Zandstraalfolie is goedkoper dan ramen te laten zandstralen.
  • De folie kan je op elk moment verwijderen.

Ook voor particulieren

Zandstraalfolie is ook geschikt voor je woning. Het is een onderhoudsvriendelijk alternatief voor (glas)gordijnen en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De raamfolie geeft je huis een stijlvolle uitstraling en past zowel bij een klassieke als een modern stijl dankzij de vele mogelijkheden.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Voor elk raam zorgen wij voor de bijpassende zandstraalfolie. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en zorgen voor een ontwerp op jouw maat. Daarna zorgen onze ervaren vakmannen voor een perfecte afwerking.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse

Sorry, er kunnen geen getuigenissen gevonden worden.