Kies gevelletters die jouw zaak laten schitteren

Stijlvolle gevelletters van topkwaliteit, dat is een van de specialiteiten van Yellow Mouse. We maken een ontwerp op maat van jouw bedrijf, werken enkel met kwaliteitsvol materiaal en garanderen zo een stijlvolle aankleding van jouw gevel.

Maatwerk

Gevelletters bestaan in verschillende materialen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijkt Yellow Mouse samen met jou welk type gevelletters jouw zaak het mooist zal laten schitteren. Daarna maken we een ontwerp op maat van jouw wensen, binnen jouw vooropgezet budget.

Topkwaliteit

Letters in gekleurd plexiglas, een zwevend logo of direct tegen de muur gemonteerd? Aluminium letters gepoederlakt in elke RAL kleur of letters in RVS, koper- of goudkleur? Daar kan Yellow Mouse voor zorgen.

Val op met ingewerkte LED verlichting

Ons paradepaardje! Gevelletters met ingewerkte LED verlichting zorgen ervoor dat je zaak ook ‘s avonds stijlvol in de kijker wordt gezet. De LED lampen verbruiken weinig energie en gaan erg lang mee.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw gevel professioneel aan te kleden. Zo kan je ervoor kiezen om gevelletters te combineren met een lichtzuil, reclame totem, banner of spandoek.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse