Lichtreclame in alle kleuren en maten

Een lichtbak is de klassieker onder de gevelreclame. Lichtreclame is ideaal om je logo en naam onder de aandacht te brengen, ook als het donker is. In ons uitgebreide gamma vind je gegarandeerd een overtuigende manier om nieuwe klanten te werven.

Yellow Mouse maakt lichtbakken in elke vorm en elke kleur. We gebruiken daarbij enkel duurzame en onderhoudsvriendelijke led-verlichting en volgen de nieuwe evoluties op de voet.

Mogelijke extra’s

  • Afstandsbediening waarmee je de lichtreclame van op afstand kan aan- en uitschakelen
  • Schemerschakelaar waardoor je lichtbak automatisch aanspringt als het donker wordt en het licht terug uitschakelt ‘s morgens.
  • Astroklok die weet wanneer de zon ondergaat en opkomt en die je volledig volgens jouw wensen kan programmeren.

Heb je een specifieke wens? Dan gaan we voor jou op zoek naar een oplossing.

4 redenen om je oude lichtbak te vervangen

Heb jij nog lichtreclame met TL-lampen of neon? Dan loont het de moeite om je oude lichtbak te vervangen door een nieuw exemplaar met led-lampen. We geven je 4 redenen om te investeren in moderne, duurzame lichtreclame:

  • TL-lampen gaan snel kapot, waardoor je regelmatig een ladder op moet om een nieuwe lamp in te steken. Van led-verlichting kan je jaren genieten zonder de lampen te vervangen.
  • Je elektriciteitsrekening daalt gevoelig omdat TL-verlichting veel meer stroom verbruikt dan led-lampen. Daardoor betaalt de investering in nieuwe lichtreclame zichzelf makkelijk terug.
  • Led-verlichting is duurzaam en beter voor het milieu.
  • Met de nieuwe led-lichtbakken kan je kiezen uit modellen in alle kleuren en maten. Je kiest dus niet enkel voor lagere kosten en duurzaamheid, maar geeft meteen de gevel van je bedrijf een hedendaagse look.

Voordelen van led-reclame

  • Een lichtbak met led-lampen zorg je voor een hippe uitstraling van je zaak.
  • Het is makkelijk in onderhoud en de lampen gaan jaren mee
  • LED lampen zijn energiezuiniger dan traditionele lampen. Dat merk je meteen aan de energiefactuur.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Voor elke gevel ontwerpen wij de gepaste lichtreclame. In onze prijs is altijd een creatief ontwerp inbegrepen. We vertrekken van jouw idee en gaan op zoek naar het juiste materiaal, het meest geschikte model en de meest overtuigende stijl om jouw doel optimaal te realiseren. Daarna zorgen onze ervaren vakmannen voor een perfecte afwerking.

Naast lichtreclame ook een lichtzuil, reclame totem, banner of spandoek aanbrengen aan je gevel? Kies voor een totaalaanpak en maak van je gevel een mooi geheel dat nieuwe klanten overtuigt.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse