Met banners en spandoeken kan je alle kanten op

Een op maat gemaakte banner of spandoek vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf, zelfs van op een grote afstand. Yellow Mouse heeft een breed gamma spandoeken (met of zonder frame) en gevelbanners voor elk budget.

Spandoek met frame

  • Een spandoek is een opgespannen doek dat we bevestigen aan een zwart of aluminium kader. Je kan ook een andere kaderkleur kiezen tegen een meerprijs.
  • Tijdelijke actie of permanent gevelbanner? Onze spandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: enkelzijdig bedrukt, dubbelzijdig bedrukt of lichtdoorlatend.
  • Een creatief ontwerp op maat is inbegrepen in onze prijs.

Gevelbanner uit RVS

  • Een gevelbanner wordt haaks op je gevel bevestigd. Daarbij gebruiken we een degelijk inox frame. Het is ook mogelijk om een banner aan een mast te bevestigen.
  • We beschikken over een uitgebreid gamma met verschillende afmetingen.
  • Een creatief ontwerp op maat is inbegrepen in onze prijs.

Als je dat wil, zorgen onze ervaren vakmannen voor een piekfijne montage volgens uurloon. Je betaalt daarbij enkel de gepresteerde uren.

Werfdoeken voor herashekkens

Tijdens een verbouwing kan je herashekkens of bouwstellingen verfraaien met een mooi vormgegeven werfdoek. Zo scherm je de werf af en maak je reclame voor je zaak. Wij zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp en hoogwaardige afwerking.

Reclamedoeken voor nadarhekkens

Zoek je een in het oog springende reclamedoek om aan de nadarhekkens van een braderij, sportwedstrijd, evenement of opendeurdag op te hangen? Wij zorgen voor een creatief design, perfecte afwerking en de benodigde spanbanden om de doeken gemakkelijk en snel op te hangen.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Een professioneel aangeklede gevel vormt een mooi geheel. Yellow Mouse bespreekt graag met jou de mogelijkheden om een banner of spandoek te combineren met gevelletters, lichtreclame, een lichtzuil of reclame totem.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse