Zet je zaak in de kijker met raamstickers

Je winkeletalage of ramen aankleden met een ontwerp op maat? Met onze creatieve ontwerpen maak je van je raam of etalage een uithangbord dat de aandacht trekt en klanten overtuigt.

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je bedrijf. Nog voordat een klant bij je binnenstapt, kan jij jouw boodschap alvast vertellen. Met raamfolie kan je ook voor meer privacy en een gezelligere sfeer binnenshuis zorgen door het gefilterde zonlicht.

Mogelijkheden van raambelettering

  • Permanente reclame voor je zaak? Dat kan met onze kwaliteitsvolle folie die jarenlang meegaat.
  • Een tijdelijke actie, solden, opendeurdagen of een feestelijk evenement in de kijker zetten? Kies voor onze tijdelijke raamfolie, gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten.

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie

Een raamsticker met een wervende reclameboodschap zal voorbijgangers nieuwsgierig maken en naar jouw zaak loodsen. Daarom denkt Yellow Mouse na over welke mensen je wil aanspreken, hoe jouw zaak en de omgeving eruit ziet en welk ontwerp het meest effect zal realiseren.

Zorg ervoor dat je raambestickering een mooi geheel vormt met de gevelletters, lichtreclame, banner of spandoek en kies voor een totaalaanpak. Zo maak je van je etalage of raam een indrukwekkend reclamebord.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse