Maak van je auto een rijdend
visitekaartje

Je auto beletteren is een doeltreffende manier om reclame te maken voor je bedrijf. Met een mooi ontwerp wordt je bedrijfswagen een rijdende magneet voor nieuwe klanten. Je kan kiezen voor een gedeeltelijke wagenbestickering of een volledige autowrap.

Veel startende bedrijven kiezen ervoor om hun auto te bestickeren. Vaak is het de eerste reclame die ze voor hun zaak maken. En dat is logisch, want deze vorm van reclame heeft voordelen voor kleine en grote bedrijven. Kies je voor een creatieve autoreclame die potentiële klanten doet glimlachen? Dan maak je meteen een goede eerste indruk.

Voordelen van autobelettering
• Budgetvriendelijk. Met een beperkt budget kan al een heel mooi ontwerp op je auto geplaatst worden.
• Duurzaam. Een autosticker gaat jarenlang mee, net zolang als je auto.
• Professioneel. Met een verzorgde belettering krijgen je bedrijf en je bedrijfswagen een professionele uitstraling.
• Groot bereik. 90% van alle bestuurders merkt autoreclame op. Als je vaak op de baan bent, bereik je makkelijk 1000 potentiële klanten per dag.

Tips voor slimme autobestickering
• In het verkeer hebben mensen weinig tijd. Maak je boodschap dus kort en duidelijk. Zorg ervoor je potentiële klanten overtuigt in enkele seconden tijd en vanaf een flinke afstand.
• Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Kies ervoor om niet enkel met tekst, maar ook met een sprekende afbeelding te vertellen wat je doet.
• Laat de bestickering ontwerpen door een professionele ontwerper die de talrijke mogelijkheden van autostickers kent. Wedden dat hij een creatief ontwerp uittekent waar je zelf nooit aan zou denken?

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie
De professionele designers van Yellow Mouse maken voor jou een ontwerp op maat. Wij geven advies over de beste plaats en het formaat van de bestickering en zorgen voor een piekfijne montage. Voor uw autobelettering van ontwerp tot realisatie ben je bij ons aan het goede adres.

Wat klanten zeggen over de slimme reclame van Yellow Mouse